Elkészítés: 35 perc
Egyéb desszert 5 hozzávalós málnás kosárka
HOZZÁVALÓK
12 db 10x10 cm-es réteslap
150 g mascarpone
60 g Koronás Porcukor
1 db lapzselatin
málna
ELKÉSZÍTÉS
A réteslapokat 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, és hármasával kis gyümölcskosár formákba tesszük. 200 C-os sütőben szép aranybarnára sütjük őket 1-2 perc alatt, majd félretesszük hűlni. A mascarponéval elkeverjük a porcukrot. A lapzselatinokat beáztatjuk jéghideg vízbe, majd kinyomkodjuk és megolvasztjuk mikrohullámú sütőben. Végül hozzákeverjük a mascarponéhoz. A krémet hűtőbe tesszük 15 percre. A kihűlt krémmel megtöltjük a tésztakosarakat, majd a tetejükre friss málnaszemeket teszünk. A réteslapokat 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, és hármasával kis gyümölcskosár formákba tesszük. 200 C-os sütőben szép aranybarnára sütjük őket 1-2 perc alatt, majd félretesszük hűlni. A mascarponéval elkeverjük a porcukrot. A lapzselatinokat beáztatjuk jéghideg vízbe, majd kinyomkodjuk és megolvasztjuk mikrohullámú sütőben. Végül hozzákeverjük a mascarponéhoz. A krémet hűtőbe tesszük 15 percre. A kihűlt krémmel megtöltjük a tésztakosarakat, majd a tetejükre friss málnaszemeket teszünk.