Elkészítés: 70 perc
Egyéb desszert Áfonyás rakott kifli
HOZZÁVALÓK
150 g felkarikázott kifli
125 g áfonya
225 g krémsajt
70 g Koronás Kristálycukor
2 db tojás
250 ml tej
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Egy kb. 30x25 cm-es tepsit vajazzunk és lisztezzünk ki. Tegyük a felkarikázitt kiflit és az áfonyaszemeket egy kb. 30x25 cm-es tepsibe. Keverjük össze a krémsajtot, cukrot, tojásokat alaposan. Legutoljára adjuk hozzá a tejet is és ezzel is keverjük simára. A keveréket öntsük a tepsibe a kiflikre és az áfonyára és hagyjuk 20 percig állni. 35-40 percen át süssük az előmelegített sütőben légkeverés nélkül, míg aranybarna lesz. Porcukorral meghintve tálaljuk.