Elkészítés: 30 perc
Egyéb desszert Barackvirág desszert
HOZZÁVALÓK
50 dkg mélyhűtött vajastészta
20 dkg sárgabarackbefőtt
1 csomag vaníliás pudingpor
10 dkg Koronás Porcukor
2 dl tej
5 dkg baracklekvár
1 db tojás
ELKÉSZÍTÉS
A hűtőben felengedett vajastésztát fél cm vastagra kinyújtjuk, majd az általunk készített sablon segítségével barackvirágformát vágunk ki belőle. Majd lekenjük felvert egész tojással, és sütőlemezre helyezzük őket. A közepükre vaníliakrémet halmozunk.
A vaníliakrémhez a tejet, Koronás porcukrot, pudingport sűrű krémmé keverjük. A krémre hámozott barackot vagy kompótot teszünk, majd forró barackízzel lefényezzük őket és 200 fokon megsütjük.