Elkészítés: 60 perc
Egyéb desszert Citromos puszedli
HOZZÁVALÓK

A tésztához

70 g vaj
90 g Koronás Porcukor
70 g Koronás Kristálycukor
1 db tojás
210 g liszt
0,5 teáskanál sütőpor
1 nagy csipet
1 evőkanál citromlé
1 db citrom reszelt héja

A bevonathoz

50 g Koronás Porcukor
1 db citrom reszelt héja
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt előmelegítjük 160 C-ra, és előkészítünk egy sütőpapírral fedett sütőlemezt. Először a vajat habosítjuk fel a porcukorral és a kristálycukorral. Mikor habos, add hozzá a tojást is. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet, sütőport és sót, citromhéjat. Amikor a vaj felhabosodott, hozzákeverjük a szárazanyagokat és a citromlevet. Ha a tészta túl lágy, hűtőbe tesszük 20 percre. Evőkanálnyi golyókat teszünk a sütőpapírra 3 cm távolságra egymástól. 15-18 percen át sütjük légkeverés nélkül, vagy míg aranybarnák lesznek. Amikor kisültek, hagyjuk 5 percen át hűlni őket, majd a bevonathoz készített citromos porcukorba forgatjuk, hogy az teljesen bevonja őket.