Elkészítés: 50 perc
Egyéb desszert Csokoládés-málnás brownie
HOZZÁVALÓK
220 g étcsokoládé
100 g tejcsokoládé
250 g vaj
400 g Koronás Aranybarna Cukor
4 db tojás
140 g liszt
50 g Holland kakópor
200 g málna
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő 180 C-ra és készítsünk elő egy 20x30 cm-es tepsit, vékonyan vajazzuk, majd lisztezzük ki. A csokoládékat, a vajat és a cukrot mérjük egy tálba, és olvasszuk fel vízgőz fölött. Ha felolvadt, vegyük le a vízgőzről, és egyenként keverjük hozzá a tojásokat is. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet a kakaóporral, majd azt is keverjük hozzá a csokoládés alaphoz. Végül forgassuk bele a málnát is. A masszát öntsük az előkészített tepsibe, és 30 percen át süssük 180 C-on légkeverés nélkül, majd hűtsük le hűtő-hidegre, és szeleteljük.