Elkészítés: 30 perc
Egyéb desszert Dupla bogyós tejpite
HOZZÁVALÓK

A tésztához

4 db tojás
250 ml tej
140 g búzaliszt
50 g Koronás Kristálycukor
0,5 db citrom reszelt héja
1 nagy csipet

A serpenyőbe

20 g vaj

A tetejére

75 g áfonya
75 g eper vagy málna

Tálaláshoz

Koronás Porcukor
méz
juharszirup
ELKÉSZÍTÉS
A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Egy magas peremű fémnyelű serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd beleöntjük a tésztát. Enyhe lángon sütjük, míg a tészta teteje a serpenyőben kezd besűrűsödni a hőtől. Ekkor rászórjuk a gyümölcsöket és áttesszük a 200 C-ra előmelegített sütőbe, ahol légkeverés nélkül 10 percen át sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.