Elkészítés: 30 perc
Egyéb desszert Epres tiramisu
HOZZÁVALÓK
150 g eper
30 ml víz
60 g Koronás Kristálycukor
1 db lime leve
21 db babapiskóta
60 g Koronás Porcukor
200 ml habtejszín
250 g mascarpone
ízlés szerint friss eper
ELKÉSZÍTÉS
A szósz összetevőit a limelé kivételével 5 percen át főzzük, majd turmixoljuk össze egy botmixerrel és keverjük hozzá a lime kifacsart levét is végül. Tegyük félre hűlni. A tejszínt a porcukorral verjük kemény habbá, majd keverjük hozzá a mascarponét. Ezzel el is készült a krém. A szószban áztassuk be az első 7 db babapiskóta egyik oldalát, majd a beáztatott felével felfelé tegyük egy tálra őket szorosan és a krém egyharmadát terítsük el rajtuk. Ezt folytassuk, míg a 3 réteg krémmel lezárjuk a tiramisu tetejét. 2-4 órára tegyük hűtőbe, majd friss eperrel díszítve tálaljuk.