Elkészítés: 40 perc
Egyéb desszert Fehércsokoládés brownie
HOZZÁVALÓK

A tésztához

145 g vaj
190 g fehércsokoládé
232 g Koronás Kristálycukor
3 db tojás
195 g liszt
2 nagy csipet

A tetejére

35 g étcsoki cseppek vagy töredékek
ELKÉSZÍTÉS
Egy 20x18 cm-es magas peremű tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A vajat a csokoládéval vízgőz fölött megolvasztjuk. Hozzákeverjük a sót és a cukrot. Ezután a tojást, végül a lisztet is hozzáadjuk. Az elkészült, csomómentesre kevert masszát egyenletesen elterítjük egy 20x18 cm-es magas peremű tepsiben. Az étcsokoládé cseppeket szépen rászórjuk a tetejére. 160 C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A kisült brownie-t hagyjuk a tepsiben hűlni 1 órán át, majd 2 órára hűtőbe tesszük szeletelés előtt.