Elkészítés: 40 perc
HOZZÁVALÓK
20 dkg vaj
2 ek méz
15 dkg Koronás Nád Kristálycukor
2,5 dl tejszín
10 dkg kandírozott narancshéj
5 dkg kandírozott citromhéj
20 dkg szeletelt mandula
5 dkg liszt
10 dkg étcsokoládé olvasztva
ELKÉSZÍTÉS
A vajat a mézzel, a tejszínnel és a cukorral felforraljuk, és 5 percig rotyogtatjuk. Hozzákeverjük a kandírozott narancsot és citromot, a mandulaszeleteket és a lisztet. Tovább főzzük még 5-6 percet, míg kicsit sűrűsödik. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre simítjuk a masszát és 180 fokon 15 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Alaposan kihűtjük. Ha kihűlt, egy tálcára fordítjuk, majd lehúzzuk róla a sütőpapírt és megkenjük olvasztott csokival. Ha a csoki megdermedt, visszafordítjuk és forró vízbe mártott késsel szeleteljük.