Elkészítés: 90 perc
Egyéb desszert Gofri mangópürével
HOZZÁVALÓK

Gofri

2 db tojás
25 dkg liszt
4 ek Koronás Kristálycukor
0,5 csomag sütőpor
12,5 dkg puha vaj
2,5 dl tej
1 csipet
1 db citrom héja

Mangópüré

1 db mangó
2 ek Koronás Kristálycukor
0,5 db citrom leve
ELKÉSZÍTÉS
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olvasztott vajat, a tejet és robotgéppel alaposan összekeverjük a tésztát. Végül apránként belekeverjük a fehérjehabot is. Hozzáreszeljük a citrom héját. Gofrisütőben vagy palacsinta sütőben kisütjük a tésztát.
A mangót megtisztítjuk, a porcukorral összeturmixoljuk, citrom levével savanyítjuk és a gofri mellé kínáljuk.