Elkészítés: 30 perc
Egyéb desszert Húsvéti palacsinta
HOZZÁVALÓK
110 g liszt
1 csipet
2 db egész tojás
200 ml tej
75 ml víz
50 g olvasztott vaj
1 csapott evőkanál Koronás Porcukor
220 g friss málna, vagy eper
70 g 3:1 Koronás Befőzőcukor
ELKÉSZÍTÉS
Először a tölteléket készítsük el. A málnára mérjük a befőzőcukrot és tűzhelyre tesszük. Forrástól számítva 15 percen át forraljuk a dzsemet és kész is. A palacsinta hozzávalóit mérjük egy tálba, majd botmixerrel dolgozzuk össze. A megszokott módon süssük ki a palacsintákat, majd töltsük meg őket a friss lekvárral vékonyan úgy, hogy a feltekert palacsinta 1/3-ad részében ne legyen töltelék. Ez lesz a nyúl füle. Feltekerés után a töltetlen végét vágjuk be a palacsintának egy ollóval, hajtsuk ki a füleit, majd az otthon rendelkezésre álló anyagokból (csokoládé, gyümölcsök, fűszerek) alakítsuk ki a nyúl szemeit, orrát.