Elkészítés: 40 perc
HOZZÁVALÓK
2 db tojás
35 g liszt
40 g Koronás Kristálycukor
10 g kakaópor
120 g mascarpone
100 ml tejszín
30 g 30 g Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
piros ételfesték

A szóráshoz

80 g friss málna

A díszítéshez

szőlőcukor
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és egy pizzasütőt kibélelünk sütőpapírral (ha nincs pizzasütőnk, egy tepsi is megteszi, így utólag vágjuk ki a kerek formát a piskótából). A piskótát a piskóta alaprecept szerint elkészítjük: a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a tojássárgákat, majd 3 részben hozzáadjuk a lisztet, és minél kevesebb mozdulattal elegyítjük. A formába simítjuk, megsütjük 8 perc alatt. Közben a tejszínt habbá verjük a finomszemcséjű cukorral, majd a mascarponét is keményre verjük, és a kettőt elegyítjük. Rózsaszínre színezzük az ételfestékkel. A kihűlt tésztára kenjük a krémet, majd megszórjuk a málnával. Feltétként tetszőlegesen meghinthetjük még csokoládé-darabokkal, díszítőcukorral, málnalekvár-csíkokkal, olvasztott csokoládéval, kókuszreszelékkel, fehércsoki-reszelékkel.