Elkészítés: 100 perc
Egyéb desszert LOVE sütinyalóka
HOZZÁVALÓK

20 db-hoz

4 db tojás
80 g Koronás Aranybarna Cukor
85 g liszt
15 g holland kakaópor
20 ml Baileys likőr
200 g alapvajkrém
400 g csokoládé a mártáshoz
pálcikák
szőlőcukor
ELKÉSZÍTÉS
4 tojásos kakaós piskótát sütünk. Ezután a piskótát apró morzsákra turmixoljuk, amibe beledolgozzuk a vajkrémet és a baileys-t. Szívecskéket formázunk, amiket egy tálcára helyezve hűtőben vagy fagyasztóban kb. 35-40 percig dermesztünk.
Megolvasztjuk a csokoládét, ami lehet ét- vagy tej-, de akár fehércsokoládé, amit ételszínezékkel beszínezhetünk. Amikor már csak langyos, a pálcikák hegyét belemártjuk, majd beleszúrjuk őket egy-egy szívbe, ez fogja őket a tésztához ragasztani. Ismét hűtés következik 10-15 percig. Ezt követően kimártjuk a szívecskéket, lerázogatjuk a felesleget, megszórjuk tetszőleges díszítéssel (szórócukor, színezett kristálycukor, kókuszreszelék, csokireszelék, kakaópor, fahéj, stb.), és poharakba állítva – vigyázva, nehogy összeérjenek - visszatesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen a bevonat.