Elkészítés: 45 perc
Egyéb desszert Málna tiramisu (cukormentes)
HOZZÁVALÓK
3 db tojássárgája
4 ek. Süssina édesítőpor
20 dkg mascarpone sajt
2.5 dl kemény habbá vert tejszín
1 csomag babapiskóta

Málna szószhoz

50 dkg málna
0.5 db citrom leve
4 ek. Süssina édesítőpor
ELKÉSZÍTÉS
A málnát tegyünk egy tálba, ízesítsük 4 ek. Süssinával és citromlével. Turmixoljuk össze, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek a mártásba. Egy másik keverőtálba tegyük a mascarpone sajtot (segítségként használhatjuk a doboz tetején lévő receptet), adjunk hozzá a 4 ek. Süssina port és 3 db tojássárgáját, majd keverjük jól össze. A kemény habbá felvert tejszínt óvatosan keverjük a sajtos masszához. A babapiskótákat mártogassunk bele a málnaszószba, tegyük egy üvegtál aljára, majd egy réteg sajtkrémmel fedjük be. Utána ismét málnás babapiskóta kerül a tálba, és a végén sajtkrémmel fejezzük be. Ügyeljünk arra, hogy bemártáskor minél több málnaszósz maradjon a babapiskóta felületén, illetve szívjon is magába valamennyit, ugyanakkor ne ázzon teljesen szét!

Tegyük hűtőbe éjszakára, de legalább fél napra, hogy a piskóta jól átázzon, az ízek pedig összeérjenek. Tálaláskor vágjuk kockákra, hintsük meg kakaóporral, és még nyakon önthetjük a maradék málnaszósszal is.