Elkészítés: 90 perc
Egyéb desszert Mandarinos joghurtszelet
HOZZÁVALÓK
30 dkg babapiskóta
2 dl tejszín
5 dkg Koronás Porcukor
5 dkg Koronás Porcukor
3 dl joghurt
3 dkg zselatin
1 doboz mandarinkonzerv
15 db cukrozott cseresznye
10 db gyümölcs zselé
ELKÉSZÍTÉS
Egyszerű piskótalapot készítünk, amihez a tojássárgákat a Koronás Porcukor 1/3-ad részével habosra keverjük. A fehérjéket a cukor 2/3-ával kemény habbá verjük. A tojássárgákhoz hozzáadjuk a fehérjehabot, és a lisztet óvatosan belekeverjük. Sütőpapíron 180 fokos sütőben megsütjük. A joghurtot a felvert tejszínhabbal, a Koronás Porcukorral és oldott langyos zselatinnal óvatosan elkeverjük. Különleges íze lesz a krémünknek, ha citrom és narancs levével ízesítjük. Miután a piskótalapot megkentük a joghurtos krémmel, hűtőben dermesztjük. Végül gyümölccsel (mandarinnal, cseresznyével) esztétikusan feldíszítjük, majd gyümölcszselével lefényezzük, s csak ezután szeleteljük.