Elkészítés: 60 perc
Egyéb desszert Mogyoró szelet
HOZZÁVALÓK
70 dkg csokoládés piskótalap
5 dl tejszín
10 dkg Koronás Kristálycukor
10 dkg mogyorókrém
3 cl rum
20 dkg csokoládé
2 dkg zselatin
10 dkg szemes mogyoró
5 dkg zöld marcipán
ELKÉSZÍTÉS
A csokoládés piskótalapot vágjuk két egyforma részre. A mogyorókrémet keverjük ki rummal és Koronás Kristálycukorral. Tejszínhabbal lazítsuk fel, majd oldott zselatinnal stabilizáljuk a krémet. A két csokoládés piskótalapokat töltsük meg a krémmel. Hűtőben dermesszük, majd ha kihűlt, a felső lapot vonjuk be olvasztott csokoládéval. Dermedés után forró vízbe mártott késsel tudjuk szépen szeletelni. Zöld marcipánba burkolt pirított mogyoróval díszíthetjük.