Elkészítés: 80 perc
HOZZÁVALÓK

A tésztához

115 g vaj
100 g Koronás Kristálycukor
1 db tojás
150 g teljes kiörlésű liszt
35 g kakaópor
1 evőkanál sütőpor
0.5 teáskanál
vaníliás cukor

A töltelékhez

60 g vaj
1 evőkanál habtejszín
vaníliás cukor
1 csipet
330 g Koronás Porcukor
ELKÉSZÍTÉS
A tészta elkészítéséhez először a vajat keverjük ki a kristálycukorral. Aztán adjuk hozzá az összes többi hozzávalót, és gyúrjunk belőle egynemű tésztát a konyhai robotgéppel. Az így kapott tésztát csomagoljuk be fóliába, majd fél órára tegyük be a hűtőbe. Fél óra elteltével nyújtsuk ki a tésztát 3 mm vastagra, és egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval szúrjuk ki a kekszeket. A kekszeket 10-13 perc alatt süssük készre légkeverés nélkül, 175 C-ra előmelegített sütőben. Ezután a krém elkészítése követezik. Ehhez a vajat jól habosítsuk fel először, majd adjuk hozzá a habtejszínt, vaníliás cukrot is. Habosítsuk így is tovább. Végül adjuk hozzá a porcukrot, és addig habosítsuk, míg tökéletes krém állaga lesz. Töltsük össze a krémmel a kekszeket, és kész is.