Elkészítés: 50 perc
Egyéb desszert Rusztikus-málnás sajtkrém pite
HOZZÁVALÓK
240 g leveles tészta
160 g krémsajt
100 g Koronás Porcukor
1 db citrom reszelt héja
250 g friss málna
ELKÉSZÍTÉS
A leveles tésztát kb. 20x24 cm-es négyzetre nyújtjuk, majd a négy szélét 1-1,5 cm szélességben felhajtjuk. A tészta középső részét, ahol nincs ráhajtás, egy villával megszurkáljuk. 210 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben aranybarnára sütjük a tésztanégyzetet kb. 15 perc alatt, majd kivesszük és szobahőmérsékletűre hagyjuk kihűlni. Ezalatt elkészíthetjük a krémet.
A krémsajtot keverjük simára a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. Mikor a tészta teljesen kihűlt, rákenjük a krémet és a tetejét telerakjuk málnával. Porcukorral meghintve kínáljuk.