Elkészítés: 80 perc
Egyéb desszert Szőlős-csokis gyümölcskenyér (jégcukorral)
HOZZÁVALÓK
0,5 fürt szőlő
2 db tojás
15 dkg cukor
30 dkg liszt
2 tk sütőpor
8 dkg étcsoki
1 ek kakaópor
1 dl tej
1 dl olaj
2 ek jégcukor
ELKÉSZÍTÉS
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olajos tejet, a darabokra vágott étcsokit és a félbevágott, magozott szőlőt. Egy kenyérformát/gyümölcskenyérformát papírral kibélelünk és ebbe adagoljuk a tészta felét. A másik feléhez adjuk a kakaóport, elkeverjük és a formába öntjük, kicsit egymásba keverjük a két részt. Jégcukorral megszórjuk és 180 fokos sütőben 25 perc alatt megsütjük.