Elkészítés: 60 perc
Egyéb desszert Zselés piskótarolád
HOZZÁVALÓK
50 dkg piskótalap
10 dkg eperlekvár
15 dkg fehér gyümölcszselé
1 db narancs
10 dkg őszibarack
15 dkg körtebefőtt
10 dkg Koronás Kristálycukor
2 dkg zselatin
5 dkg csokoládé
1,5 dl tejszín
eper
ELKÉSZÍTÉS
A fehér gyümölcszselében oldjuk fel a Koronás Kristálycukrot. A gyümölcsöket kockázzuk fel kb. 1x1 cm-es darabokra.
A gyümölcsdarabokat keverjük bele a gyümölcszselébe, majd töltsük kb. 3 cm átmérőjű csőre formált alufóliába és dermesszük meg. A piskótalapot kenjük le vékonyan eperlekvárral és a kicsomagolt, megdermedt gyümölcszselét helyezzük a piskótalapra és tekerjük fel. Hűtőben pihentessük fél órát. Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval vonjuk be. Tetejét díszítsük tejszínhab rózsákkal és friss eper szemekkel.