Elkészítés: 60 perc
Torta Dinnye torta
HOZZÁVALÓK
0,5 db piskóta karika
1 csomag hidegen kötő pudingpor
2 dl tej
35 dkg tejszínhab
10 dkg Koronás Porcukor
2 dkg zselatin
0,5 dl víz
1 db sárgadinnye
0,5 dl Triple sec
1 csomag tortazselé
10 dkg pirított, szeletelt mandula
ELKÉSZÍTÉS
A hidegen kötő pudingport tejjel sűrű krémmé keverjük. A pudingos krémhez az apróra vágott sárgadinnye kockát, triple sec likőrt, majd a cukros tejszínhabot gyengén hozzákeverjük, majd az oldott langyos zselatint is adjuk hozzá. Ha van tortakarikánk, helyezzük vissza a piskótát, és így öntsük rá a krémet. Dermesszük fél órát, és csak ezután tegyük a krémre a felszeletelt dinnyét. Tortazselével fényezzük le a sütemény tetejét, majd pirított mandulával szórjuk be a torta oldalát. Üde, gyorsan elkészíthető mutatós sütemény.