Elkészítés: 60 perc
Torta Hópehelytorta meggyzselével
HOZZÁVALÓK
25 dkg Oreo keksz
5 dkg vaj
50 dkg mascarpone
50 dkg túró
2,5 dl tejszín
10 dkg Koronás Porcukor
1 db citrom reszelt héja és facsart leve
50 dkg meggy (mirelit)
1 csomag zselatin
1 ek kakaópor a szóráshoz
ELKÉSZÍTÉS

A kekszet összetörjük és az olvasztott vajjal elkeverjük, majd egy 24 cm-es kapcsos tortaforma aljára simítjuk. Kihűtjük. A túrót a mascarponéval, tejszínnel, cukorral és a citrom reszelt héjával és facsart levével összedolgozzuk. A meggyet felengedjük, és a zselatinnal összefőzzük, majd visszahűtjük. A krém felét a kekszre kenjük, erre ráöntjük a meggyes részt és kihűtjük. Ezt követően a maradék krémet is rákenjük. Kakaóval szórt csillagokkal díszítjük.