Elkészítés: 80 perc
Torta LOVE torta
HOZZÁVALÓK

A piskótához

7 db tojás
175 g liszt
150 g Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor

A krémhez

1 cs vaníliás cukor
60 g Koronás Kristálycukor
500 g túró
600 ml habtejszín
100 g Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
150 g eper
ELKÉSZÍTÉS
A piskótát a piskóta alaprecept szerint megsütjük. A túrót édesítjük 150 g finomszemcséjű cukorral és vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a reszelt citromhéjat. A habtejszínt felverjük a 60 g kristálycukorral, majd felét a túróba keverjük. Ezután beleforgatjuk az epret. A kihűlt piskótát félbevágjuk, megtöltjük a krémmel, majd hűtőben 35-40 percet pihentetjük. Ezt követően a kerek piskóta peremét négy egyenlő részre bejelöljük, és ennek szélén egy-egy szomszédos cellában vékony körcikkeket vágunk le, amelyeket a megmaradt körcikkekhez helyezve szív formát kapunk. A tejszínhab másik felét piros ételfestékkel rózsaszínre festjük, majd bevonjuk vele a tortát. Tetszés szerint szórócukorral díszítjük.