Elkészítés: 40 perc
Torta Narancsos krémcsokitorta
HOZZÁVALÓK
2 db tojás
2 ek Koronás Kristálycukor
15 dkg tejföl
2 dkg kakaópor
8 dkg vaj
15 dkg étcsoki
1 csipet
1 db narancs lereszelt héja
2 ek kandírozott narancshéj
ELKÉSZÍTÉS
A csokit a vajjal gőz fölött összeolvasztjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral és csipet sóval habbá verjük. Hozzákeverjük a kakaóport, a tejfölt, a vajas csokit, belereszeljük a narancshéjat. Kisméretű tortaformát kivajazunk és kakaóporral megszórunk. Beleöntjük a fóliával alulról beborított formába, egy tepsibe tesszük, amibe forró vizet öntünk 3 cm magasan. 150 fokra előmelegített sütőben 15 percig pároljuk (ekkor még remegős!), majd hűtőben 1-2 óra alatt kihűtjük. Kandírozott narancshéjjal és porcukorral megszórva kínáljuk.